JUST NU 3 KOLASÅS I GLASBURK 299 kr - rabatten dras automatiskt i kassan

Köpvillkor

FÖRETAGSINFORMATION För köp som sker på denna webbplats ansvarar Söta Pärlans Konfektyr AB, Kräftriket 14A, 114 19 Stockholm. Org. nr. 556802-4995

ORDERBEKRÄFTELSE När du slutfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din e-postadress du uppgav i kassan. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, priser, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i beställningen bör du omedelbart kontakta oss på e-post order@parlanskonfektyr.se. Ange vad som är fel och kom ihåg att uppge ordernumret som hör till ordern.

PRISER Priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms, frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i butiken utan föregående avisering.

BETALNING Vi erbjuder säker kortbetalning och accepterar Visa, Mastercard, American Express, Apple Pay samt KLARNA.

FRAKT Inom Sverige: Leverans till Postnord ombud 38 kr, fri frakt vid köp över 500 kr inom Sverige. Vi erbjuder även hemleverans med Postnord till en kostnad på 65kr. Leverans till övriga Europa sker till DHL ombud, avgift 125 kr.

UPPHÄMTNING I BUTIK Vid val av upphämtning i butik, avses vår butik på Nytorgsgatan 38 i Stockholm under våra ordinarie öppettider. Ordern skall hämtas inom 14 dagar efter lagd beställning, annars annulleras ordern.

LEVERANS Vid leverans av varor använder vi oss antingen av DHL Servicepoint som levererar paketet till ditt lokala ombud eller hemleverans av PostNord. Du meddelas via sms, e-post eller brev när paketet finns att hämta vid närmaste ombud.

LEVERANSTID Normalt skickar vi varorna från oss inom 1-2 arbetsdagar, vid högtider som t ex jul eller tillfälligt högt tryck kan det dröja några extra dagar. Normal leveranstid inom Sverige är 2-5 arbetsdagar. Större beställningar kan ta längre tid, i så fall kontaktar vi er. Utanför Sverige kan det ta ytterligare några dagar.

LÄNDER Vi skickar paket inom Sverige och övriga EU-länder med vissa undantag.

VÄDER Våra kolor och kola i choklad är känsliga för fukt och värme/kyla. Vi packar våra produkter så att de ska klara normala fraktförhållanden, men vi kan inte garantera kvalitén när de skickas långväga via länder med extrema väderförhållanden såsom hög luftfuktighet, kyla och värme. 

FÖRSENINGAR Vi gör vårt bästa för att leverera snabbt, men tyvärr uppstår ändå förseningar ibland och vi garanterar inte leverans till en viss dag. Vid förseningar kontaktar vi dig och du har som kund rätt att häva köpet vid omfattande förseningar.

STORA BESTÄLLNINGAR Våra kolor och kolasås är ett hantverk och produktionen är småskalig. Vid högtider så som jul och påsk är efterfrågan extra stor och större beställningar bör läggas i god tid före önskat leveransdatum. Vi förbehåller oss rätten att häva större köp och betala tillbaka pengarna om det är så att vi inte kan leverera.

ÅNGERRÄTT Enligt Distansavtalslagen har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar. Dock gäller inte ångerrätten livsmedel och köp av kolor och kolasås kan alltså inte ångras. Däremot så kan t ex vår bok återlämnas. Den måste då skickas tillbaka i oförändrat skick. Du står själv för frakten tillbaka till oss och även för transportrisken gentemot posten. Vi ersätter dig för varan, men inte för fraktkostnaden.

REKLAMATION Om varubrevet eller paketet har en yttre skada, anmäl det direkt på plats hos postombudet. Om en vara är defekt eller om vi har packat fel kontakta oss på order@parlanskonfektyr.se och ange vad som är fel och ordernummer så får du information om hur du ska gå till väga. Vi står för kostnaden vid dessa returer.

EJ UTHÄMTADE PAKET Ej uthämtade paket returneras automatiskt till oss. För paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-. Ej uthämtade paket räknas inte som hävning av ditt köp. 

PERSONUPPGIFTER De personuppgifter som du lämnar till oss i samband med köp hanteras i enlighet med GDPR. I samband med köp godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att vi skall kunna behandla din order och genomföra köpet samt att bidra med relevanta uppdateringar kring status på din order. Du har enligt GDPR rätt att få ut den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Läs mer om vår integritetspolicy här.

FORCE MAJEURE Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.