Julens godaste smaker - gräddig mint, whisky, hjortron, saffran, lingon, vanilj och choklad. Ett hantverk från Pärlans Konfektyr i Stockholm. Julens godaste smaker - gräddig mint, whisky, hjortron, saffran, lingon, vanilj och choklad. Ett hantverk från Pärlans Konfektyr i Stockholm.
välkomna till

JULEN PÅ PÄRLANS

nytorgsgatan 38

VÅR BUTIK

SÄSONGENS FAVORITER

JULENS SMAKER

En företagspresent med lite extra omtanke, ge bort en present som garanterat uppskattas. Ett hantverk från Pärlans Konfektyr i Stockholm. En företagspresent med lite extra omtanke, ge bort en present som garanterat uppskattas. Ett hantverk från Pärlans Konfektyr i Stockholm.
julens godaste

PRESENTLÅDOR

KOLA I CHOKLAD

GOD HELG

På Pärlans Konfektyr ägnar vi oss åt ett delikat hantverk. Våra kolor och kolasås kokas på grädde, smör och socker - inga konstigheter, bara rena, enkla råvaror. Ett öga för detaljer och kärlek till hantverket ger en kvalitet utöver det vanliga. Med en flirt till svunna tiders glans skapar vi samtida klassiker med vår egen twist. En passion för sötsaker av prima kvalitet är vår melodi, och den får ljuda såväl i vår butik på Södermalm och hela vägen till vår koladoftande fabrik intill Brunnsviken.

kolor i
SMÄLLKARAMELL
köp nu
GARANTERAT GODA
JULGÅVOR
SE Fler

VÅR BUTIK

Nytorgsgatan 38
116 40 Stockholm

ÖPPETTIDER 
mån - fre 11-18
lör 11-17
sön 11-16

HITTA HIT!