ALLA VAROR

Filters

Visar alla 6 produkter

Filtrera på pris

6 products

 • kolasas
  105 kr
  Quickview

  KOLASÅS

  Första tanken är kanske att ringla kolasås över glass, gärna varm, och där är den naturligtvis vansinnigt god. Men den är också delikat till andra desserter - ringla över pannkakor och våfflor, doppa frukt, eller fyll tårtor och bakverk. Prova dig fram, den kanske är alldeles magisk till just din favoritdessert. Eller, för all del, varför inte skopa in den i munnen precis som den är!
  105 kr
  105 kr
 • brun10
  120 kr
  Quickview

  PRESENTASK à 10 KOLOR

  Vi vågar lova att den här lilla kvadratiska godingen sprider glädje! Silkespapper, satinband och prägling gör asken till en tjusig present. Den kan fås med en blandning av våra klassiska kolor och säsongens smaker. Eller med vår allra populäraste kola - Vanilj & Havssalt.
  120 kr
  120 kr
 • brun20
  215 kr
  Quickview

  PRESENTASK à 20 KOLOR

  En ask i det perfekta formatet! Silkespapper, satinband och prägling gör asken till en tjusig present. Den kan fås med en blandning av våra klassiker och säsongens kolor. Eller med vår allra populäraste kola - Vanilj & Havssalt.
  215 kr
  215 kr
 • gron5
  50 kr
  Quickview

  GRÖN ASK à 5 KOLOR

  En utsökt vardagsförgyllare. Denna lilla ask får plats på alla möjliga ställen – i bröstfickan, handväskan eller jackfickan. Fyll den med din favoritkola eller blanda kolor som i Våra Klassiker.
  50 kr
  50 kr
 • gron10
  95 kr
  Quickview

  GRÖN ASK à 10 KOLOR

  En ask med tio naggande goda kolor, att njuta av alldeles själv eller bjuda goda vänner. Fyll denna ask med din favoritkola eller blanda kolor som i Våra Klassiker.
  95 kr
  95 kr
 • bok
  175 kr
  Quickview

  KOLOR, JAZZ OCH BAKVERK

  I boken KOLOR, JAZZ OCH BAKVERK delar vi med oss av hemligheterna bakom kolorna samt recept på bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste hälft. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som blivit vårt signum. Utsedd till Årets Måltidslitteratur Söta bakverk 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering: "I en träffsäker och rörande retrostil bjuder denna utgåva på läckerhet efter läckerhet, recept efter recept, utan att någonsin bli för snaskig. Det är bara att veckla ut godbitarna och känna den smöriga kolasmaken."
  175 kr
  175 kr